Александрина Костадинова: „Коалиция за България“ дава разумни и изпълними решения, за да бъде България по-добро място за живот

Facebook Twitter

Вече 12 години България е пълноправен член на Европа, но така ли изглежда всъщност. Сякаш се срамуваме от Българското, сякаш приемаме с лекота всичко, което ни се спуска от Европа. Не се борим за националните си каузи. Това заяви в родния си Перник, където в драматичния театър бе отбелязан финала на еврокампанията на „Коалиция за България“, Александрина Костадинова, кандидат за евродепутат в листата на коалицията.

„На заден план остана икономическия растеж, който очаквахме. Преди 12 години чакахме Румъния да ни догони, за да влезем заедно в Европейския съюз. Сега обаче Румъния е далеч пред нас. Доходите при нас изостанаха, европейските субсидии усещаме най-ясно през обръчите от фирми. Пропастта между богати и бедни стана огромна. 40% от българските граждани са бедни или в риск от бедност. Това ли искахме?“

„Коалиция за България“ и ние, кандидатите, предлагаме разумни, реални и изпълними решения и идеи, които знаем как да отстояваме, за да направим България едно по-добро място за живот, посочи още Костадинова.

Александрина Костадинова призова да спрем тази страхлива, плаха и некомпетентна политика, като подкрепим „Коалиция за България“ с номер 10 в интегралната бюлетина - за България и за нейното достойно място в Европа!