Д-р Георги Петров: „Коалиция за България“ води последователна политика, свързана целенасочено с предложения на идеи и варианти за подобряване на качеството на живот в България

Facebook Twitter

„Коалиция за България“ води последователна политика, свързана целенасочено с предложения на идеи и варианти за подобряване на качеството на живот в България, а не гледа в тези междуличностни и междупартийни борби, които в момента са основен начин за водене на предизборна кампания и комуникация между партиите. Градивната и положителна политика е отстъпила мястото на политика на конфронтация и изкарване на компромати - никой не говори какво трябва да се подобри и какви са инструментите за това, а колко лош е другия. Това заяви в телевизия „Европа“ кандидатът за евродепутат от листата на „Коалиция за България“ д-р Георги Петров.

На въпрос за спора между БСП и „Коалиция за България“ относно името на коалицията, той отговори, че отказът на БСП от името показва загубена изначално битка от тяхна страна.

По въпроса за сделката за модернизация на армията и закупуване на Ф-16, д-р Петров отбеляза позицията на „Коалиция за България“ - че това модернизиране няма да доведе до нещо съществено, като качество на отбраната, но пък въпросните целеви около 2 млрд. лв. могат да бъдат използвани по-рационално за подобряване живота на българите в малките и средни общини.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК