Антон Коджабашев: С годините гордостта ми към България започна да се сломява от покъртителни картини, които виждам всеки ден

Facebook Twitter

С годините гордостта ми към България започна да се сломява от покъртителни картини, които виждам всеки ден. Това каза по време на срещна с граждани в Бургаския свободен университет кандидатът за евродепутат от ПП „Коалиция за България“ Антон Коджабашев.

„Идвам от средите на спорта. В продължение на много години животът ми мина в спорт, труд и лишения. Всичко това обаче ние правихме за България. Бях един от щастливците три пъти да стана световен шампион и да подобря 27 световни рекорда в спортната си кариера. След това винаги съм се прибирал в България изключително горд“, отбеляза Коджабашев. Според него в момента ситуацията в държавата вече е различна и не може да се нарече истинска родина.

„Виждам как учители, лекари и други достойни хора ровят в кофите за боклук. Нека направим така, че след тези избори, да бъдем горди и щастливи от мястото, в което живеем. Ние сме с най-чисти помисли и тръгваме целенасочено напред, за да помогнем на затъващата Майка България“, каза още Антон Коджабашев.